Cake pops Rosa Silikon
Silikon är en luktfri, färglös polymer bestående huvudsakligen av kisel, som finns naturligt i sand, kvarts och stenar. Det är flexibelt, motståndskraftigt och tål höga temperaturer.Lékué produkterna är främst gjorda av platina silikon och innehåller inte bisfenol, de säkerställer att de inte utgör någon hälso-eller miljörisk, och inte tar smak av mat.Produkter som tillverkas med platina silikon tål höga temperaturer: -60 º C till + 220 º C.Dess mångsidighet och förmåga att motstå höga temperaturer gör det säkert att använda i mikrovågsugn, ugn, diskmaskin, kyl och frys.Platinum silikon stöter bort vatten och bakterier så, bortsett från enkelt underhåll, säkerställer de maximal livsmedelshygien och livsmedelssäkerhet.Mått: D:29 cmRecept80 g naturell yoghurt4 msk olivolja70 g socker1 stort ägg (60 g)1 äggula1 ½ tsk bakpulver90 g mjölMascarpone glasyr2 msk osötad kakao250 g mascarpone ost40 g socker1. Värm ugnen till 190 ° C.Använd en visp, slå yoghurt i en skål med olja, socker, ägg och äggula.2. Tillsätt siktat mjöl med bakpulver och kakao och blanda tills blandningen är jämn.3. Med hjälp av Decomax, fyll formen till brädden och sätta på locket.4. Grädda Cake Pops i ugnen i 12-15 minuter vid 190 ° Clåt svalna i några minuter innan du tar bort locket5. Sätt pinnar i varje tårta Pop.Glasering: 6. Värm upp osten med socker och kakao i en vattenbad och rör försiktigt om tills det har mer av en flytande konsistens. doppa och placera dem i hålen i locket och låt torka i kylskåp i 30 minuter.
Information om Bagaren och Kocken
- Fri frakt över 500 kr
- Snabba leveranser
- 365 dagars öppet köp
- Spridit köksglädje sedan 2005
Dela med dig:
Facebook Tweeta Pin it