Skip to main content

Emerio Vakuumförpackare

En vakuumförpackare är ett praktiskt redskap för dig som vill hålla matvarorna längre under längre tid. När du vakuumpackar dina grönsaker och förvarar dem i kylskåpet håller de sig färska länge, och du kan givetvis använda förpackaren till kött m.m. Om du fryser in kött i vanliga plastpåsar utsätts det fortfarande för syre, vilket gör det sämre med tiden. När det vakuumförpackas stängs all syre ute och köttet förblir färskt och lätt att tillaga.  Till Sous Vide passar det utmärkt att vakuumförpacka varorna. Sous Vide är franska och betyder"under vakuum". De vakuumförpackade ingredienserna behandlas och tillagas i vatten på en konstant temperatur, vilket ger ett otroligt mört resultat. Så börja försegla och packa dina matvaror i vakuum så håller de sig färska längre. Nästa steg är att pröva matlagning med en sous vide och utveckla dina kulinariska kunskaper.

404:-

Information om Bagaren och Kocken

  • Fri frakt över 500 kr
  • Snabba leveranser
  • 365 dagars öppet köp
  • Spridit köksglädje sedan 2005