Skip to main content

KOH 4000FC Kockkniv 20 cm

Koh seriens blad är tillverkat av ett professionellt FC61 Micro Carbide pulverstål. Bladet FRIODUR® is-härdas till en hårdhet av ca. 61 HRC. Denna härdning ger flexibilitet i stålet, gör bladen motståndskraftig mot rostangrepp. och gör så att kniven behåller långvarig skärpa. Bladen har en vacker spegelslipning och graverad logotype. Slipvinkel 19°. Alla knivar är slipade enligt Honbazuke metoden och har traditionellt oktagonalt Japanskt handtag av mörkbrunt/svart Pakkawood. Livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas i Seki, Japan. Gyutoh är japans svar på västvärldens kockkniv och kökets vanligaste kniv. Kockknivar finns i många storlekar och modeller. En kockkniv är oftast den första kniven du behöver när det kommer till köksknivar eftersom den är så väldigt mångsidig. Du kan både skiva tomater, hacka grönsaker, skära kött, fisk och mycket mer med denna modell, en allround kniv. Kockknivarnas blad ska vara så högt att det går att hacka saker utan att knogarna slår i skärbrädan.

1 699:-

Information om Cervera

  • Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar
  • 60kr frakt
  • Fri frakt vid beställning över 500kr
  • Fri frakt vid uthämtning i Cervera-butik
  • 30 dagars öppet köp