Skip to main content

OBH Immersion Slim sous vide

Sous vide är en speciell form av matlagning, där det franska namnet ganska korrekt översätts till"under tryck"på svenska. Maten vakuumpackas nämligen, innan den läggs ner i en gryta som sous viden sätts ner i. Staven är naturligtvis 100% vattentät och den håller vattnet vid en jämn temperatur under kokpunkten mellan 25-90°C. Så"lång kokar"maten i vattenbadet vid en låg temperatur tills den är färdig. Sous vide kan användes till grönsaker, fisk och kött och du kommer garanterat att få ett mört resultat. Den långsamma tillagningen är nämligen försiktig med fibrerna i till exempel kött, och därför blir det som att skära i smör när köttet är färdigt. Sous viden har en kapacitet på maximalt 15 liter vatten eller cirka 2 kg kött och en designad med en intuitiv touch display där du kan ställa in temperatur och sätta en timer.

1 197:-

Information om Bagaren och Kocken

  • Fri frakt över 500 kr
  • Snabba leveranser
  • 365 dagars öppet köp
  • Spridit köksglädje sedan 2005